Využití kitu MyRIO jako bezdrátového senzorického uzlu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem klientské aplikace pro NI myRIO a serverové aplikace pro PC. Aplikace jsou vytvořeny v programu LabVIEW. Klientská aplikace měří data z vestavěného akcelerometru a senzoru připojeného do AD vstupu a odesílá je na server. Serverová aplikace přijímá data z klienta, vykresluje je a ukládá na disk. Aplikace jsou testovány s piezokompozitním senzorem na jednoduché dynamické soustavě.
This thesis describes a design of a client application for NI myRIO and a server application for PC. Applications are developed in a LabVIEW environment. Client application is responsible for measuring data from integrated accelerometer and a sensor connected to an AD input and sending it to the server application. The applications are tested with a piezocomposite sensor on an elementary dynamic system.
Description
Citation
NAVRÁTIL, P. Využití kitu MyRIO jako bezdrátového senzorického uzlu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
doc. Dr. Ing. Kazimierz Peszyński (předseda) doc. Ing. Zdeněk Hadaš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Vlach, Ph.D. (člen) Ing. Petr Lošák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vladislav Singule, CSc. (člen) Ing. Petr Krejčí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Student ve vymezeném čase prezentoval svoji bakalářskou práci, dále byly přečteny posudky a zodpovězeny dotazy oponenta. Poté byly členy komise položeny následující otázky související s bakalářskou prací: Je skutečně pravda, že by bylo možné realizovat měření a odesílání dat v různých smyčkách, s ohledem na charakter priority smyček u kitu MyRio? Co představuje hodnota RMS a jak ji lze spočítat? Po zodpovězení všech dotazů byla obhajoba celkově hodnocena jako velmi dobrá / B.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO