Ekonomické aspekty procesní inovace v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předložená bakalářská práce se zabývá posouzením vybraných ekonomických aspektů zavedené procesní inovace z oblasti digitalizace výroby ve zvoleném podniku. Ekonomické přínosy inovace pro společnost byly formulovány na základě zhodnocení výsledků ekonomických ukazatelů. Z provedené analýzy i zhodnocení realizované procesní inovace v širších souvislostech jednoznačně vyplývá, že se konkrétní procesní inovace z oblasti digitalizace výroby stala pro podnik výrazným přínosem, neboť vykazuje pozitivní dopad nejen na ekonomickou stránku společnosti, ale i na její zaměstnance a budoucí směřování. Digitalizace obecně tak představuje jednoznačný trend, kterým se analyzovaná společnost hodlá nadále ubírat.
The presented bachelor thesis deals with the assessment of selected economic aspects of the established process innovation in the field of production digitalization in the selected company. The economic benefits of innovation for the company were formulated on the basis of the economic indicators results evaluation. The analysis and evaluation of the implemented process innovation in a broader context clearly shows that the specific process innovation in the field of production digitalization has become a significant benefit for the company, as it has a positive impact on the company as well as on its employees and future direction. Digitization in general thus represents a clear trend that the analysed society intends to continue.
Description
Citation
BILÍK, A. Ekonomické aspekty procesní inovace v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno doc. Škapa: Proč jste počítal s úrokovou sazbou na 2 roky?. částečně odpovězeno Ing. Poláček: Proč jste vybral ve své práci značku, kterou jste vybral? částečně odpovězeno Ing. Bumberová: Co z Vaší analytické části jste použil u návrhů a z čeho jste vycházel? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO