Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situace vybrané společnosti v období let 2015 – 2019. Teoretická část popisuje jednotlivé metody analýzy a jejich ukazatele. V praktické části je představena společnost a také je provedena samotná finanční analýza pomocí výpočtů uvedených v předešlé části práce. Konečná část obsahuje návrhy na zlepšení finanční situace firmy.
This bacheor’s thesis is focused on evaluation of financial situation of the selected company in the period 2015 - 2019. The theoretical part describes each method of analysis and its indicators. The organization is introduced in the practical part where is also analysed the financial situation of the company by methods presented in the theoretical part. The last chapter contains suggestions for improvement of the financial situation of the company.
Description
Citation
MELICHAŘÍKOVÁ, K. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky oponenta - částečně odpovězeno Ing. Milichovský: Jak jste stanovila váhy pro hodnocení uvedených kritérií v návrhu? - částečně odpovězeno U vyjednávací síly dodavatelů uvádíte smlouvy o obchodním zastoupení s odkazem na obchodní zákoník. Jaká je aktuální verze obchodního zákoníků? - odpovězeno s výhradami Čím je dána vyjednávající síla zákazníků? - částečně odpovězeno Ve vztahu k návrhu a výprodeji staré kolekce jak máte řešeno, když starou kolekci vůbec neprodáte? - odpovězeno Ing. Pěta: Na co přesně použijete firemní úvěr? - odpovězeno doc. Zich: Co je pro Vás kritérium a jak jste hodnotila Vaše návrhy? - odpovězeno s výhradami Proč si myslíte, že ziskovost firmy vzroste otevřením nové prodejny? - odpovězeno s výhradami Proč jste jako konkurenta zmínila Sportisimo? - odpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO