Financování podnikatelských aktivit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem bakalářské práce je návrh projektu a vymezení jednotlivých způsobů financování stavebního stroje pro vybranou společnost. Práce obsahuje porovnání a zhodnocení všech dostupných možností se zaměřením na leasingové a úvěrové financování dle poskytnutých nabídek od konkrétních bankovních a leasingových společností. Podstatou práce je tedy nalezení a doporučení společnosti nejvýhodnější variantu způsobu financování této konkrétní investice.
The topic of the bachelor's thesis is the project proposal and the definition of individual methods of financing construction machinery for a selected company. The thesis contains a comparison and evaluation of all available options with a focus on leasing and loan financing according to the offers provided by specific banking and leasing companies. The merit of this thesis is to find and recommend for a company the most advantageous variant of how to finance this particular investment.
Description
Citation
FARKASOVÁ, N. Financování podnikatelských aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - nejsou otázky komise: Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Považujete skripta za vhodný zdroj? - zodpovězeno Kde máte v práci uvedené výpočty finanční analýzy? - zodpovězeno Jak vám kapitola poměrových ukazatelů vstupuje do SWOT analýzy, kde jsou v práci východiska pro SWOT analýzu? - nezodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO