Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace společnosti XY s.r.o. v letech 2015–2019. Teoretická část se věnuje vybraným metodám a ukazatelům finanční analýzy. V analytické části jsou vypočteny, popsány a graficky znázorněny jednotlivé ukazatele a výsledky jsou porovnány s konkurenčním podnikem. Poslední část je zaměřena na celkové vyhodnocení finanční analýzy a jsou zde představeny návrhy na zlepšení finanční situace společnosti.
The bachelor thesis focuses on the evaluation of the financial situation of the company XY s.r.o. in the years 2015–2019. The theoretical part deals with selected methods and indicators of financial analysis. In the analytical part, individual indicators are calculated, described, and graphically represented and the results are compared with a competing company. The last part is focused on the overall evaluation of the financial analysis and presents proposals for improving the financial situation of the company.
Description
Citation
BARACSKAIOVÁ, N. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Otázky oponentky práce – zodpovězeno doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. – Skutečně poskytuje klinika komplexní služby, když jde o s.r.o.? – zodpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. – Zvažovala jste výnosnost a návratnost navrhovaných investic? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO