Aplikace pro přípravu zkoušek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou přípravy zadání závěrečných zkoušek na Fakultě informačních technologií Vysokého učení technického v Brně. Popisuje návrh a implementaci webové aplikace, která vyučujícím umožňuje vytvářet a spravovat plány místností a termíny jednotlivých zkoušek. Důležitou částí aplikace je také automatické rozsazení studentů v místnostech a vygenerování jednotlivých zadání zkoušky pro tisk na základě šablony a způsobu rozsazení. Studentům aplikace zprostředkuje přehledné zobrazení jednotlivých termínů zkoušek a podrobností o nich. Výsledkem práce bude funkční a používaná webová aplikace napsaná v jazyce Java s využitím aplikačních rámců Spring a Angular.
This thesis deals with the issue of preparation of final exams at the Faculty of Information Technology of Brno University of Technology. It describes the process of design and implementation of a web application that allows teachers to create and manage room schemes and terms of individual exams. An important part of the application is also the automatic placement of students in the rooms and the generation of individual exam assignments for printing based on the given template and the method of placement. The application provides students with a clear view of individual exam terms and details about them. The work will result in a functional and usable web application written in Java using the Spring and Angular frameworks.
Description
Citation
LÍBAL, T. Aplikace pro přípravu zkoušek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy a databáze
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (místopředseda) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) Ing. Libor Polčák, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-08-26
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A - výborně. Otázky u obhajoby: Dokáže si vaše aplikace poradit i se situací, která nastala v letošním akademickém roce (tj. zkoušky s velmi omezeným počtem studentů v místnosti, případně jen na vyhrazených místech)? Pokud ano, můžete stručně demonstrovat? Proč jste v práci nepoužil dostupné REST API IS FIT pro stahování seznamu studenů, případně předmětů?  
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO