2010

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 5 of 405
  • Item
    Návrh marketingového mixu
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Nová, Lenka; Novák, Petr; Paschkeová, Judita
    Bakalářská práce se zaměřuje na vymezení marketingového mixu ve vybrané firmě a její zákazníky. Specifikuje, co je správný marketingový mix a jak má vypadat spokojený zákazník. Srovnává teoretické poznatky se skutečností. Obsahuje návrhy na zlepšení spokojenosti zákazníků, které přispívají k rozvoji a zvyšování úspěšnosti firmy.
  • Item
    Firemní kultura jako cesta ke získání zákazníka
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Prudíková, Monika; Mráček, Pavel; Reiterman, Tomáš
    Bakalářská práce pojednává o problematice firemní kultury společnosti PLEAS a.s. Teoretická část je zaměřena na objasnění pojmů týkajících se firemní kultury. V praktické části je firma blíže představena. Nalézá se zde rovněž dotazníkové šetření. Na základě nedostatků, zjištěných prostřednictvím dotazníkového šetření a dalších analýz, jsou zformulovány návrhy na zvýšení úrovně firemní kultury a motivace zaměstnanců.
  • Item
    Rozvoj cestovního ruchu v Beskydech a jeho dopad na podnikání v oblasti
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Mucková, Krystyna; Mráček, Pavel; Zich, Robert
    Bakalářská práce „Rozvoj cestovního ruchu v Beskydech a jeho dopad na podnikání v oblasti“ se zabývá posouzením podmínek pro rozvoj cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy. Na základě analýzy současného stavu turistického ruchu, popisu nejvýznamnějších atraktivit regionu a možnostech financování jsou výstupem práce návrhy na rozvoj cestovního ruchu, s tím souvisejících podnikatelských aktivit a rozvoje regionu.
  • Item
    Podnikatelský záměr rozvoje firmy
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Cabalka, Ondřej; Žižlavský, Ondřej; Vatroba,, Štefan
    Tato bakalářská práce si klade za cíl zhodnotit současný stav společnosti, nalézt slabá místa a následně navrhnout doporučení k jejich odstranění a budoucímu rozvoji v podnikání.
  • Item
    Primární úpis akcií
    (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, ) Zobal, Radim; Sojka, Zdeněk; Plisková, Alexandra
    Tato bakalářská práce „Primární úpis akcií“ pojednává o specificích procesu emitování akcií na českém kapitálovém trhu. Práce obsahuje teoretický vstup do problematiky emisních obchodů, popis procedury emitování akcií v českém prostředí a její výhody či nevýhody.