Aktuální otázky firemní kultury ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce si dává za úkol řešit aktuální otázky firemní kultury ve stavebním podniku. Cílem je definovat otázky týkající se firemní kultury a následně pomocí výzkumu je zodpovědět. V teoretické části diplomové práce jsou popsány základní pojmy a v následující empirické je pak prováděn samotný výzkum v jednotlivých stavebních podnicích.
This thesis sets out to address current issues of corporate culture in a construction company. The aim is to define the questions related to corporate culture and then use research to answer them. In the theoretical part of the thesis, the basic concepts are described and in the following empirical part, the actual research is conducted in the individual construction companies.
Description
Citation
BRHEL, J. Aktuální otázky firemní kultury ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Aneta Oblouková - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen,
Date of acceptance
2022-02-02
Defence
Závěrečnou práci obhajoval na uspokojivé úrovni vyžadované pro mgr. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval uspokojivě. Na otázky členů komise odpověděl na uspokojivé úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděl uspokojivě. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na uspokojivé požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO