Řízení developerského projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části definuji projekt, z čeho se skládá a fáze životního cyklu projektu. Zaměříme se i na možnosti financování a rizik těchto projektů. V praktické části představím developerský projekt, jeho jednotlivé etapy a rizika. Práce také obsahuje analýzu developerského logistického trhu v České republice zaměřenou především na poslední tři roky.
The thesis consists of a theoretical and a practical part. In the theoretical part I define characteristics of the project, parts of the project and project life cycle phase. I also describe developers their activities and types of the development projects. I focus on the possibilites of financing these project and risk. In the practical part U present development project its individual parts and finally describe the risk project. The work also contains an analysis of the development logistics market in the Czech Republic focused mainl on the last three years.
Description
Citation
STARÁ, M. Řízení developerského projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Aneta Oblouková - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen,
Date of acceptance
2022-02-02
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO