Řízení stavební zakázky ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce popisuje projektové řízení stavební zakázky ve stavebním podniku z pohledu dodavatele. Práce zahrnuje teoretickou i praktickou část. Teoretická část popisuje důležité definice a poznatky, které jsou následně využity k vytvoření části praktické. Ta pojednává o přípravě a řízení konkrétní stavební zakázky s názvem "Rekonstrukce sportovní haly Otrokovice" s pomocí metod i postupů, které daná problematika nabízí.
The thesis describes the project management of a construction contract in a construction company from the supplier's point of view. The work includes a theoretical and practical part. The theoretical part describes important definitions and knowledge, which are then used to create a practical part. It deals with the preparation and management of a specific construction contract called "Reconstruction of the sports hall Otrokovice" with the help of methods and procedures that the issue offers.
Description
Citation
ŠRÁMKOVÁ, M. Řízení stavební zakázky ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Michal Mikulík - tajemník, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO