Hotel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh hotelu v katastrálním území Kozlovice u Přerova. Objekt je určen především ke krátkodobému ubytování osob. Objekt má tři nadzemní podlaží a je částečně podsklepený. Součástí hotelu je wellness zóna v suterénu a restaurace v 1NP. Ve 2NP a 3NP se nachází jednotlivé pokoje pro hosty. Před hotelem se nachází parkoviště. Z konstrukčního hlediska je objekt navržen jako objekt zděný z broušených keramických tvárnic s železobetonovými stropy. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou. Objekt je zateplen minerální vatou, která je součástí provětrávané fasády.
The subject of diploma thesis is the design of a hotel in the cadastral area of Kozlovice u Přerova. The building is designed for short term accommodation. The building has three floors and with partial basement. The hotel has the wellness zone in basement and the restaurant on the first floor. On the second and thirt floor there are rooms for guests. Before the hotel is a parking. From the construction point of wiev the building is designed as an object made of clay brick with reinforced concrete floor. The building has warm flat roof. The hotel is insulated with mineral wool. The building has ventilated facade.
Description
Citation
JELÍNKOVÁ, L. Hotel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Monika Manychová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Jan Skupa - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Eva Šuhajdová - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Stanislav Buchta, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Studentka v rámci prezentace představila svou závěrečnou práci na téma „Hotel.“ Studentka v rámci prezentace představila lokalitu a umístění objektu. Bylo představeno dispoziční řešení jednotlivých podlaží a funkce objektu. Studentka představila konstrukční a materiálové řešení stavby. V rámci prezentace studentka objasnila reakce na dotazy oponenta, které byly následně diskutovány nad výkresovou dokumentací. V rámci odborné rozpravy byly položeny následující dotazy: Rozdíl mezi základovou a podkladní deskou. Řešení odvodnění zpevněných ploch. Objasněte funkci retenční nádrže. Přenos zatížení ze sloupů do základové konstrukce. Studentka s dokonalým přehledem zaujímala odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagovala i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO