Digital Public Services

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Diplomová práce spolurozvíjí Digital Public Services – skupinu s plochou hierarchií a její produkty, služby, nástroje a metody, které se odehrávají především v oblasti organizačního designu. Vedle konkrétní práce shrnuje postupný vývoj protokolů kolektivního řízení a jeho kontext. Spíše než obsáhlý popis jak se rozhodovat přibližuje společnou souhru členů a společné hodnoty, mezi které patří například odmítnutí originality a soutěže, autorství a autority.
The diploma thesis co-develops Digital Public Services, a flat hierarchy group and its products, services, tools and methods, which are primarily in the field of organizational design. In addition to the specific work, it summarizes the gradual evolution of collective management protocols and its context. Rather than a comprehensive description of "how to make decisions", it presents the common interplay of members and shared values which include, for example, the rejection of originality and competition, authorship and authority.
Description
Citation
DOBEŠ, L. Digital Public Services [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
M.Sc. Denisa Kollarová (předseda) MgA. Jozef Ondrík (člen) Mgr. Zuzana Kubíková (člen) MgA. Vojtěch Vaněk (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) Julie Bena (člen) MgA. Jakub Jansa (člen) doc. Mgr. Václav Magid (člen) MgA. Darina Alster (člen) Mgr. Silvie Šeborová (člen) Mgr. et MgA. Ivo Bystřičan (člen)
Date of acceptance
2022-05-17
Defence
Na úvod obhajoby L. Dobeš představil projekt a jeho jednotlivé části. Po části prezentace byly přečteny posudky vedoucí práce a oponenta. V následující rozpravě student reagoval pohotově a věcně a sám dále rozvíjel témata plynoucí z otázek do dalšího konzistentního výkladu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO