Návrh změny současného motivačního systému výrobní firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem změny současného motivačního systému výrobní firmy. Analyzovaná společnost si přeje zůstat v anonymitě, a proto je nazývána jako společnost ABC, a.s. Diplomová práce se dělí na tři části. V teoretické části jsou popsány základní pojmy související s motivací, firemní kulturou, odměňováním, vzděláváním a rozvojem zaměstnanců a pracovní spokojeností. Praktická část je zaměřena na představení analyzované společnosti a jejího současného motivačního systému. Zároveň je v ní provedeno a vyhodnoceno dotazníkové šetření včetně testování hypotéz. Návrhová část slouží k doporučení návrhů pro zlepšení současného motivačního systému společnosti. Tyto návrhy by zároveň měly pomoci ke zvýšení motivace, spokojenosti a loajality zaměstnanců.
This master´s thesis is focused on proposal for a change in the current motivational system of the manufacturing company. The analyzed company wishes to remain anonymous and is therefore referred to as company ABC, a.s. The master´s thesis is divided into three parts. The theoretical part describes the basic concepts related to motivation, corporate culture, remuneration, employee education and development and job satisfaction. The practical part is focused on the presentation of the company ABC, a.s. and its current motivational system. At the same time, there is a questionnaire survey, including hypothesis testing. The proposal part is there to recommend proposals for improving the current motivational systom of the company. At the same time, these proposals should help to increase employee motivation, satisfaction and loyalty.
Description
Citation
DOUDĚROVÁ, L. Návrh změny současného motivačního systému výrobní firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. - Na kolik dní ve Vašem návrhu práce vychází celkem zavedení home office? - částečně zodpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D. - Jak jste výsledky testu použila ve své práci? Navrhla jste proplacení přesčasů, je toto stanoveno v pracovní smlouvě? Podložte závěr tvrzeného výsledku práce. Kdy si zaměstnanci udělají čas na pití kávy, v případě, že uvádíte jako benefit nákup kávovarů? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO