Logistika zásobování výrobních linek podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu současného stavu v oblasti zásobovací logistiky v souvislosti na systém vyskladňování materiálů na výrobní linky ve výrobním závodu společnosti Teleflex Medical s.r.o. Na základě provedených analýz je navržen nový způsob realizace tohoto systému.
This diploma thesis is focused on the analysis of the current state in the field of supply logistics in connection with the system of material supply to production lines within production plant under corporation Teleflex Medical s.r.o. Based on the performed analyzes, a new way of implementing this system is proposed.
Description
Citation
SOBOTKOVÁ, J. Logistika zásobování výrobních linek podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (místopředseda) Ing. Stanislav Nisler (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2022-06-09
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Luňáček: Jsou skutečné celkové náklady, které zmiňujete ve své prezentaci, dostatečné? Kde se nachází povinné odvody v uvedených nákladů? odpovězeno Mgr. Nisler: Jaká je reakce v oblasti informačního systému na Vaše návrhy v daném podniku? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO