Návrh strategického rozvoje společnosti působící v oblasti prodeje krmiv pro psy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zpracováním návrhu potenciálního směru dalšího rozvoje malého podniku zabývající se prodejem BARF krmiv pro psy. Teoretická část práce obsahuje literární rešerše v oblasti pojetí růstu a rozvoje firem přístupem strategického řízení, včetně analýz vnitřního a vnějšího prostředí společnosti. Analytická část práce obsahuje dílčí a celkové zhodnocení současného stavu podniku prostřednictvím aplikace vybraných analytických metod ve vybraném kontextu prostředí s ohledem na vymezený problém. Návrhová část navazuje na celkové zhodnocení, na jejichž základě je následně zvolena vhodná strategie rozvoje vedoucí k upevnění pozice podniku na trhu včetně implementace.
The diploma thesis deals with the elaboration of a proposal for the potential direction of further development of a small company dealing with the sale of BARF dog food. The theoretical part of the thesis contains literature research in the field of the concept of growth and development of companies by strategic management approach, including analysis of internal and external environment of the company. The analytical part of the thesis contains a partial and an overall assessment of the current state of the company through the application of selected analytical methods in the selected environmental context with respect to the defined problem. The design part follows the overall assessment, on the basis of which an appropriate development strategy is subsequently selected to strengthen the company's position in the market, including implementation.
Description
Citation
KROUTILÍKOVÁ, J. Návrh strategického rozvoje společnosti působící v oblasti prodeje krmiv pro psy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-09
Defence
Otázk vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D.: Proč jste zvolili zrovna Google Ads? - zodpovězeno Jak jste stanovila finanční částku pro investice do kampaně? - zodpovězeno doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: V jakých hodnotách se pohybuje pravděpodobnost? Je tabulka na str. 129 z pohledu statistiky správně? - částečně zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Co je to "starší produktivní věk", který zmiňujete v prezentaci v rámci PEST? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO