Návrh strategického rozvoje startupu působícího v oblasti online médií na českém trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem strategického rozvoje startupu působícího v oblasti online médií na českém trhu. Teoretická část obsahuje literární rešerši v oblasti problematiky strategického řízení, vybraným analýzám vnějšího a vnitřního prostředí podniku. Analytická část práce se věnuje uplatnění vybraným metodám v kontextu řešení problematiky, identifikování vnějšího a vnitřního prostředí startupu a situačnímu zhodnocení. Výstupy z analytické části práce jsou následně využity ke zpracování vhodného návrhu strategie, která vede ke zvýšení tržeb a vytvoření silnější komunity stálých zákazníků.
The thesis deals with the proposal of a strategy of a start-up operating in the field of online media on the Czech market. The first part of the thesis explains to the general concepts related to strategic management, selected analyses of the external and internal environment of the company. The analytical part of the thesis is devoted to the application of selected methods, identification of the external and internal environment of the startup and situational assessment. The findings from the analytical part of the thesis are then used to develop an appropriate strategy proposal that leads to increased sales and the creation of a stronger community of loyal customers.
Description
Citation
OULEHLA, R. Návrh strategického rozvoje startupu působícího v oblasti online médií na českém trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO