Kamerový dohledový systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na seznámení a návrh kamerového systému. Teoretická část se stručně věnuje popisu jednotlivých komponent a základních parametrů kamerového systému, ale i zákonem o ochraně osobních údajů. Bezpečnostní systémy dnes do značné míry spoléhají na kamery. Kamery mohou být užitečné při identifikaci potenciálních hrozeb a ochraně osob a majetku. Je důležité přijmout preventivní opatření k ochraně sebe a svého majetku. Tato bakalářská práce se zabývá různými kamerovými systémy, a to analogovými, hybridními a v současné době digitálními. Praktická část je o návrhu, instalaci a užití digitálního kamerového systému.
The bachelor thesis is focused on the introduction and design of a camera system. The theoretical part briefly deals with the description of individual components and basic parameters of the camera system, especially the personal protection. Security systems today rely heavily on cameras. Cameras can be useful in identifying potential threats and protecting people and property. It is important to take precautionary measures to protect yourself and your property. This bachelor thesis deals with various camera systems, namely analog, hybrid and currently digital. The practical part is about the design, installation and maintenance of a digital camera system.
Description
Citation
LAZAREVIĆ, V. Kamerový dohledový systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Kuchař (člen) Ing. Vojtěch Fiala (člen) Ing. Jan Karásek, Ph.D. (člen) Ing. Václav Oujezský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky oponenta: Jaký konkrétní cíl měl být v práci dosažen? Bylo jej dosaženo? a Lze jej ověřit? Otázky komise: Je možné aby objektiv nebyl součástí kamery? Jaké jsou části objektivu? Student obhájil bakalářskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO