Marketingový mix při expanzi společnosti na maďarský trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na marketingový mix české společnosti, působící v České republice na trhu B2C a B2B a jeho optimalizaci pro B2C trh v Maďarsku. V první části diplomové práce je uvedena problematika a cíle této práce. Teoretická část práce definuje základní marketingové pojmy, marketingový mix, analýzu společnosti a jeho okolí. V další části je rozebrána analytika a charakteristika současného stavu společnosti a maďarského trhu. V návrhové části je uveden návrh pro optimalizaci marketingového mixu pro již zavedené portfolio výrobků společnosti s cílem proniknutí společnosti na maďarský trh a získat výsledky, vedoucí k zavedení a ustálení značky na maďarském trhu.
This diploma thesis is focused on marketing mixture of Czech company, which is operating on B2C and B2B markets and optimalization of this company to Hungarian B2C market. The first part of this diploma thesis is focused on problematics and goals of this thesis. Theoretical part defines basics of marketing, marketing mix, company analysis and its surroundings. Next part of the thesis is focused on analytics and characteristics of current status of the company and Hungarian market. The last part of the thesis is focused on suggestions and optimalization of marketing mixture for established e-portfolio with main goal of successful infiltration to hungarian market and get results leading to the introduction and stabilization of the brand on the hungarian market.
Description
Citation
ZAPLETAL, J. Marketingový mix při expanzi společnosti na maďarský trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Otázky vedoucí práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. - Zdůvodněte mi důvod metody analýzy rizik a zahrnutí do návrhové části. - zodpovězeno doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. - Uvedená mzda pro obchodního zástupce je včetně odvodů? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO