Marketingová komunikace vybrané společnosti na zahraničním trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací vybrané společnosti na zahraničním trhu, která vyrábí bylinné produkty z kategorie zdravá výživa. Teoretická část obsahuje definice základních pojmů souvisejících se zkoumanou problematikou. V analytické části jsou provedeny analýzy současného stavu vybrané společnosti a jejího podstatného okolí. Součástí je rovněž marketingový průzkum, který je proveden na základě kvalitativního i kvantitativního přístupu. Závěrečná část poskytuje návrhy na zlepšení komunikační strategie společnosti na slovenském B2C trhu.
The diploma thesis deals with the marketing communication of a selected company on a foreign market that produces herbal products from the category of healthy nutrition. The theoretical part contains definitions of basic terms related to the researched issues. The analytical part analyzes the current state of the selected company and its significant surroundings. It also includes a marketing research, which is conducted on the basis of qualitative and quantitative approach. The final part provides suggestions for improving the company's communication strategy in the Slovak B2C market.
Description
Citation
KRÁLOVÁ, K. Marketingová komunikace vybrané společnosti na zahraničním trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Otázky vedoucího práce – odpovězeno Otázka oponenta práce – odpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D. – Jak byste řešila, pokud by negativní recenzi napsal někdo z konkurentů? – odpovězeno doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. – Proč považujete fakt, že produkty podléhají současným trendům za silnou stránku ve SWOT analýze? – odpovězeno Ing. Karel Doubravský, Ph.D. – Na základě čeho jste navrhla barvy k použití v marketingu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO