Automatizovaná investiční strategie pro obchodování vybrané kryptoměny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá automatizovanou investiční strategií navrženou pro kryptoměnový trh. Vybraná kryptoměna je charakterizována a zanalyzována. Jsou zhodnoceny existující automatizované investiční strategie a následně je navržena automatizovaná investiční strategie vlastní. Všechny tyto strategie jsou testovány na historických datech vybrané kryptoměny a je vyhodnocen jejich přínos.
This master's thesis deals with an automated investment strategy designed for the cryptocurrency market. The selected cryptocurrency is characterized and analyzed. Existing automated investment strategies are evaluated and then a custom automated investment strategy is proposed. All the strategies are tested on historical data of the selected cryptocurrency and their contribution is evaluated.
Description
Citation
MELZROVÁ, A. Automatizovaná investiční strategie pro obchodování vybrané kryptoměny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky komise: prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr.: Je nějaká zkušenost, že znalost z historických dat funguje v budoucnu? - odpovězeno Čím jsou kryptoměny kryté a co se stane, pokud se vypne elektrický proud? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO