Tvorba softwarové aplikace ve firemním prostředí

Thumbnail Image
Date
Authors
Suský, Martin
ORCID
Advisor
Kříž, Jiří
Referee
Sailer, Zbyněk
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem softwarové aplikace dle speciálních požadavků společnosti Intecs data, s.r.o. v Brně. Aplikace je navržena v prostředí Power Apps a využívá moderní Low Code přístup k programování, kterým se snižuje čas potřebný pro vývoj aplikace a tím i náklady. V teoretické části se práce zabývá vysvětlením základních informací při používání Low Code programování a řešení Power Apps od společnosti Microsoft a popisu analýz, které jsou následně použity k analýze společnosti Intecs data, pro kterou je aplikace vytvořena.
This thesis focuses on the design of a software application according to the special requirements of Intecs data, s.r.o. in Brno. The application is designed in the Power Apps environment and uses a modern Low Code approach to programming, which reduces the time required for application development and thus the costs. The theoretical part of the thesis explains the basics of using Low Code programming and Microsoft's Power Apps solution and describes the analyses that are subsequently used to analyse the Intecs data company for which the application is created.
Description
Citation
SUSKÝ, M. Tvorba softwarové aplikace ve firemním prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky vedoucího: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno Otázky komise: doc. Doskočil: Proč jste nevyužil některý z existujících znalostních softwarů? - Odpovězeno doktor Budík: Narazil jste na nějaké problémy a limity při vlastní realizaci? - Odpovězeno doc. Kaňovská: Jak je klient s prací spokojený? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO