Elektronický rezervační systém pro laboratoře a laboratorní zařízení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou prehľadného rezervačného systému pomocou webového rozhrania pre laboratória a laboratórne zariadenia s možnosťou vytvárania rezervácii s aj bez opakovania, hromadných rezervácii, sledovania aktuálnych rezervácii, rušením a schvaľovaním rezervácii, správou účtov a generovaním pdf dynamických dokumentov s využitím PHP, Nette, HTML, CSS a databázového systému SQLite.
The bachelor thesis deals with the issue of a clear reservation system using a web interface for laboratories and laboratory equipment with the possibility of creating reservations with and without repetition, bulk reservations, tracking current reservations, canceling and approving reservations, account management and generating pdf dynamic documents using PHP, Nette, HTML, CSS and SQLite database system.
Description
Citation
TOČENÝ, I. Elektronický rezervační systém pro laboratoře a laboratorní zařízení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Zvuková technika
Comittee
doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (předseda) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Václav Mach, Ph.D. (člen) Ing. Vojtěch Zvončák, Ph.D. (člen) RNDr. Lubor Přikryl (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Jakým způsobem lze zjistit ID uživatele, pokud je potřeba změnit údaje v jeho profilu? Jakým způsobem byste implementovat možnost přihlášení pomocí VUT loginu a hesla? Student obhájil bakalářskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO