Návrh skladového hospodářství k plynulému průběhu zakázek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá studií průběhu zakázek ve skladovém hospodářství ve vybraném podniku. V své práce jsem se zaměřil na logistickou koncepci skladového hospodářství a na následnou analýzu současného stavu průběhu zakázek ve vybraném podniku. Následně podle provedené analýzy jsem představil návrhy ke zlepšení současného stavu průběhu zakázek, které vedou k minimalizace výskytu chyb a zrychlení procesu průběhu zakázek.
This bachelor thesis deals with the study of the order flow in the warehouse management in a selected company. In my thesis, I focused on the logistics concept of warehouse management and the subsequent analysis of the current state of order flow in the selected company. Subsequently, according to the analysis, I have presented suggestions to improve the current state of the order flow that lead to minimizing the occurrence of errors and speeding up the order flow process.
Description
Citation
SAKHAROVSKIY, G. Návrh skladového hospodářství k plynulému průběhu zakázek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Veselý: Ta společnost N1 je nadnárodní společnost? Vy jste popisoval pobočku v Brně? Jakou roli sehrává ve společnosti realitní kancelář? Proč se ta personální jednotka jmenuje realitní kancelář? - odpovězeno Ing. Juřica: Neustále opakujete, že společnost nedodržuje termíny dodání. Jaká je průběžná doba dodání? Kolik dní/týdnů by měla být doba dodání a jakou dobu dodání má vaše společnost, jaký je ten rozdíl? Jaká je průměrná doba zpoždění? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO