Zaměření a vyhotovení účelové mapy okrajového území přírodní památky Zlobice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá zaměřením a vyhotovením účelové mapy v Evropsky významné lokalitě Zlobice v katastrálním území Malhostovice. Měření je připojeno do závazných referenčních systémů S-JTSK a Bpv. Připojení do závazných referenčních systémů proběhlo pomocí technologie GNSS a stávajícího bodového polohového pole. Mapa je vyhotovena v měřítku 1:500 ve 3. třídě přesnosti dle ČSN 01 3410 a ČSN 01 3411.
This bachelor thesis deals with the maping and creating a thematic map in the Europian important locality Zlobice in cadastral area of Malhostovice. The measurement is connected to the binding reference systems S-JTSK and Bpv. The conection to the binding reference system was made with GNSS technology and the existing point position field. The map is made in a scale 1:500 in the 3rd accuracy class according to ČSN 01 3410 and ČSN 01 3411.
Description
Citation
MACOUNOVÁ, V. Zaměření a vyhotovení účelové mapy okrajového území přírodní památky Zlobice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Radovan Machotka, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Kalvoda, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jiří Ježek - tajemník, Ing. Bronislav Lapčík - člen, Ing. Milan Jelínek - člen, Ing. Jiří Ježek - člen, Ing. Josef Podstavek, Ph.D, - člen, Mgr. Jan Šafařík, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a odpověděla na dotazy oponenta. Ing. Ježek : Dotaz na měření GNSS a počet identických bodů. Ing. Lapčík : Dotaz na kontrolní síť. Ing. Podstavek : Dotaz na chybějící načrty z terénního měření. Ing. Kalvoda : Dotaz na vrstevnice na okrajích kresby.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO