Problematika revize kluzného kontaktu elektrických strojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou revizí elektrických zařízení se zaměřením na kluzný kontakt. Nejprve se z teoretického hlediska zaměřím na výčet a jednoduchý popis hlavních strojů, které využívají kluzný kontakt, dále pak na legislativu z hlediska dvou hlavních norem pro revize a v poslední fázi teoretické části provedu výčet základních postupů pro práci s mikroskopem. Dále uvedu fotodokumentaci vzorků kartáčů a nakonec pevnostní zkoušku vzorku kartáče s výsledky měření.
This work is dealing with issue about revisions of electrical equipment with focused on sliding contact. The first time I will deal enumaration and simple desription the mainly machines which uses sliding contact. The next time i will deal legislation two of standard for revision and then I will write about basic procedures for work with microscope. The next time I will bring photographic documentation of samples of brushes and at the last the strengh test of brushes with results.
Description
Citation
KOZUMPLÍK, M. Problematika revize kluzného kontaktu elektrických strojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) Ing. Jan Krejčí (místopředseda) Ing. Jaromír Vaněk, CSc. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Hana Kuchyňková (člen)
Date of acceptance
2011-06-13
Defence
Student obhájil bakalářskou práci na téma "Problematika revize kluzného kontaktu elektrických strojů". Student zodpověděl všechny dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO