Financování stavební zakázky z pohledu dodavatele

Abstract
V této práci jsou popsány možnosti financování stavební zakázky, subjekty na stavebním trhu a konkrétní realizovaný projekt. V praktické části je charakterizována stavební společnost, která zrealizovala konkrétní stavební zakázku, na té je analyzována změna ve financování zakázky z pohledu stavební společnosti.
In this thesis are describe possible ways of financing a construction contract, subjects on the construction market, and a specific executed project. The practical part of the thesis characterises the construction company that executed the specific construction contract, on which the change in financing is analysed from the perspective of the construction company.
Description
Citation
ADAMCZYKOVÁ, V. Financování stavební zakázky z pohledu dodavatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Daniela Špirková, PhD. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Yulia Shvets - tajemník, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - člen, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO