Dopad pandemie COVID-19 na stavební společnosti v ČR

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce popisuje a vyhodnocuje dopad pandemie COVID-19 na stavební společnosti v ČR pomocí řízených rozhovorů s představiteli dotazovaných firem a dotazníkového šetření. Teoretická část bakalářské práce obecně popisuje problémy zapříčiněné pandemií koronaviru, které ovlivňují české stavebnictví. Jedná se o popis průběhu pandemie v ČR, popis dopadů na ekonomickou situaci v ČR, popis vybraných protiepidemických opatření a vládních kompenzačních bonusů. Součástí práce je popis dopadů pandemie u konkrétního stavebního podniku a také vypracovaná část dokumentace pro řízení stavební zakázky.
The bachelor's thesis describes and evaluates the impact of the COVID-19 pandemic on construction companies in the Czech Republic using controlled interviews with representatives of companies and a questionnaire solution. The theoretical part generally describes problems caused by the coronavirus pandemic, which affect Czech construction industry. It is a description of the process of the pandemic in the Czech Republic, a description of selected anti-epidemic measures and government compensation bonuses. Part of the work is a description of the effects of the pandemic at the selected construction company and also prepared part of the documentation to management construction contract.
Description
Citation
MUDRYCH, M. Dopad pandemie COVID-19 na stavební společnosti v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Patrik Sokol - tajemník, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO