Nástroj pro řízení mise letky dronů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom tejto práce bolo preskúmať ako možno zjednodušiť orientáciu pilotov dronov v teréne pomocou orientačných bodov a vytvoriť užívateľské rozhranie, ktoré by to pilotovi efektívne umožňovalo ešte pred samotným letom. Navrhnuté riešenie bolo implementované do už existujúcej aplikácie. Moja práce rozšírila túto aplikáciu o možnosť efektívne vytvárať rôzne druhy orientačných bodov, vkladať ich do scény a následne pomocou nich vytvárať a ukladať spustiteľné misie.
The goal of this work, was to find and create a solution to simplify drone pilots work in the terrain using orientation points in the terrain itself before the drone even begins its flight. A solution was put forth and implemented into an already existing application. My work further enhanceded this application with the ability to create various kinds of orientational points, ability to import these points into digital scenes, save the scenes and subsequently use them in playble missions.
Description
Citation
HALOMI, I. Nástroj pro řízení mise letky dronů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Z práce není zcela jasné, které části řešení byly k dispozici z minulých let a které jste vytvořil. Názorně ukažte komisi všechny vytvořené elementy a jak vypadala aplikace před a po vaší práci. Aplikace porovnejte jedna k jedné. V sekci "Ukládání objektů" tvrdíte: "Môžeme uvažovať, že pri vytváraní misie má človek dostatok času, a teda netreba aby bol tento postup čo najjednoduchší." Můžete tvrzení obhájit, kdy je vhodné mít těžké ovládání? I univerzální a nejširší systém by měl být co nejjednodušší na ovládání.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO