Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je posouzení informačního systému Společnosti, která se zabývá prodejem a distribucí chovatelských potřeb a krmiv pro domácí a hospodářská zvířata. Následně se zaměřím na návrh změn pro zvýšení efektivnosti a produktivity práce ve Společnosti. První část této práce se bude zaměřovat na teoretické pojmy spojené s touto problematikou a jejich vysvětlení. Následující část se bude věnovat samotnému představení Společnosti a zhodnocení současného stavu firmy z hlediska informačního systému. Poslední část se zaměří na návrh změn, které by po jejich provedení dopomohly k zlepšení pracovních procesů ve firmě.
The main goal of this bachelor thesis is to analyse the information system of the Company, which deals with the sale and distribution of breeding and food for domestic and farm animals and the subsequent proposal of changes to increase efficiency and productivity in the company. The first part of this thesis will focus on theoretical concepts related to this issue and their explanations. The next part will focus on the introduction of the company and the evaluation of the current state of the company in terms of infromational system. The last part will focus on changes that, after their implementation, would help to improve work processes in the company.
Description
Citation
KROUPA, O. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr.: Společnost neměla antivirový program - zažila v minulosti nějaký útok? - odpovězeno Co myslíte v práci slovem systém? - odpovězeno Ing. Lenka Smolíková, Ph.D.: Jste si jist, že výpadek informačních systému je skutečně ve SWOT analýze hrozba? - odpovězeno Jakých hodnot může nabývat pravděpodobnost? - částečně odpovězeno Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc: V práci máte napsánu eliminaci rizika - daří se Vám eliminovat rizika? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO