Mobilní chat pro komunikaci sportovce s trenérem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom tejto práce bolo vytvoriť návrh a následne implementovať mobilnú aplikáciu určenú pre Android, ktorá slúži pre uľahčenie práce trénerom pri komunikácii s ich športovcami a klientmi. Jedná sa o mobilný chat, pomocou ktorého sú tréneri schopní poskytnúť adekvátnu spätnú väzbu svojim športovcom pri cvičení. Vďaka tomu, sú tak aj začiatočníci v oblasti cvičenia schopní lepšie porozumieť ako majú vykonávať jednotlivé cviky a ľahko tak môžu minimalizovať chyby pri cvičení. Aplikácia im taktiež umožňuje aj ukladať si údaje o jednotlivých tréningoch a mať tak všetky potrebné informácie na jednom mieste, kde ich môžu veľmi ľahko nájsť.
The aim of this thesis is to design and implement a mobile application for Android, that serves to facilitate work of coaches to communicate with their athletes and clients. It is a mobile chat with which coaches are able to provide adequate feedback to their athletes during training. Beginners in area of exercising are able to better understand how to perform each exercise and how they can minimize mistakes during exercising. The application also provides them to store data about their trainings, so they have all the necessary informations in one place, where they can be found very easily.
Description
Citation
ZAUKOLEC, J. Mobilní chat pro komunikaci sportovce s trenérem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Dana Hliněná, Ph.D. (člen) Ing. Miloš Musil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: V čem vynikají implementované prvky uživatelského rozhraní (kalendář provedených tréninků, galerie cviků, chat s trenérem) oproti běžným nástrojům dostupných na mobilních telefonech (kalendář, galerie, chatovací služby). Bylo by možné (a dávalo by smysl) je propojit s existujícími běžně používanými nástroji/službami (např. kalendář provedených úkonů s Google kalendářem)? Jakým způsobem byla ověřena výsledná použitelnost aplikace? Nabízí se propojení s fitness náramkem či hodinkami. Jak by to bylo složité? V čem je vaše aplikace lepší než existující? Máte implementováno i vyhledávání na základě fotografií? Řešíte nějak ochranu údajů při sdílení mezi uživateli?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO