Modularizace informačního systému pro festival

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce studuje modularitu informačních systémů, jejich architekturu a princip vývoje modulů. Zaměřuje se hlavně na systém správy obsahu Drupal, který analyzuje v kontextu existujícího informačního systému pro správu lidských zdrojů festivalu Animefest. Navrhuje realizaci migrace existujícího systému na novou hlavní verzi systému Drupal, implementaci podpůrných modulů a nasazení nové verze systému do provozu. Druhá část názorně ilustruje vývoj modulu se zaměřením na gamifikaci a dále analyzuje tuto problematiku.
This bachelor thesis focuses on the modularity of information systems, their architecture, and principles of module development. The primary focus is a content management system, Drupal. This work provides comprehensive documentation of Drupal in the context of an information system for human resource management used by Animefest festival. It designs a migration of an existing information system to the new main version of Drupal, implementation of support modules, and deployment. The second part practically illustrates the development of a gamification module and further analyses this issue.
Description
Citation
HANES, J. Modularizace informačního systému pro festival [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Lukáš Kekely, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných (např. k use-case diagramu a vazbám v ER digramu). Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C - dobře. Otázky u obhajoby: V technické zprávě máte poměrně málo informací k testování systému uživateli. Uveďte, kolik uživatelů vám dalo zpětnou vazbu a jaké požadavky na změny, či problémy reportovali. Rovněž uveďte výsledky testování gamifikačního modulu. Osvědčil se tento modul?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO