Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrh změn

No Thumbnail Available
Date
Authors
Esslerová, Veronika
ORCID
Advisor
Kruntorádová, Markéta
Referee
Procházková, Kateřina
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá systémem odměňování zaměstnanců ve společnosti ULMA Construcción CZ, s.r.o. První část je zaměřena na teoretické poznatky související s problematikou odměňování. V druhé části je zpracována analýza současného systému odměňování ve společnosti. V poslední části jsou navrženy změny pro zlepšení stávajícího systému odměňování.
The bachelor thesis deals with the system of employee remuneration in the company ULMA Construcción CZ, s.r.o. The first part is focused on theoretical knowledge about remuneration system. The second part analyzes the current system of remuneration in the company. In the last part, changes are proposed to improve the current remuneration system.
Description
Citation
ESSLEROVÁ, V. Systém odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2022-06-22
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: zodpovězeno Otázky komise: Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, Dis.: Uvádíte, že v roce 2021 byl vysoký nárůst v hospodaření, z jakého důvodu? - zodpovězeno Ing. Jan Pěta, Ph.D.: Řekla jste, že ukončili projekt. Byl to projekt týkající se finančního majetku? Společnost poskytuje jaký příspěvek na stravování? - zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Daly by se návrhy porovnat s tím, jak to v rámci konkurence zlepší Vaši pozici s ohledem na zaměstnance? Návrhy se dotahujete konkurenci nebo ji předbíháte? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO