Podpora prodeje a reklama konkrétní restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je vypracována pro restauraci Viet Palace. Zabývá se marketingovou komunikací především v oblasti podpory prodeje a reklamy. Teoretická část je zaměřena na základní pojmy v marketingu. V praktické části je analyzován současný stav podniku. Zejména se provádí analýza komunikačního mixu a analýzu konkurence. V poslední části práce jsou představeny vlastní návrhy a doporučení pro zlepšení marketingové strategie podniku, které vychází z předešlých analýz.
The bachelor thesis is prepared for the restaurant Viet Palace. It deals with marketing communication mainly in the field of sales promotion and advertising. The theoretical part focuses on the basic concepts in marketing. The practical part analyses the current state of the company. In particular, an analysis of the communication mix and a competitor analysis is carried out. In the last part of the thesis, own suggestions and recommendations for improving the marketing strategy of the company are presented, based on the previous analyses.
Description
Citation
HOANG, L. Podpora prodeje a reklama konkrétní restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-21
Defence
Otázka vedoucího práce: Který z Vašich návrhů je podle Vás tím nejdůležitějším, který by měl být realizován? - Odpovězeno Otázka vedoucího práce: Jaký USP (Unique Selling Proposition) by podle Vás mohl napomoci analyzované restauraci vyniknout oproti konkurenci? - Odpovězeno Otázka oponenta práce: Který výsledek z marketingového průzkumu je pro konkrétní restauraci nejdůležitější? - Odpovězeno Otázka oponenta práce: Věříte, že Vámi navrhované postupy pomohou konkrétní restauraci k překonání její konkurence ve všech analyzovaných aspektech? - Odpovězeno Mgr. Helena Musilová: Je restaurace zapojena do rozvozových platforem jako je Dáme jídlo či Wolt? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO