• čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • українська 
    • čeština
    • English
    • русский
    • Deutsch
    • français
    • polski
    • українська
  • Ввійти
Перегляд матеріалів 
  •   Головна сторінка DSpace
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2022
  • Перегляд матеріалів
  •   Головна сторінка DSpace
  • Závěrečné práce
  • bakalářské práce
  • Fakulta podnikatelská
  • 2022
  • Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Podnikatelský záměr pro založení zdravého kavárenského podniku

Business Plan for Establishing a Healthy Café

Thumbnail
Переглянути
final-thesis.pdf (3.415Mb)
review_146093.html (7.655Kb)
Автор
Fojtíková, Aneta
Advisor
Žižlavský, Ondřej
Referee
Luňáček, Jiří
Grade
D
Altmetrics
Metadata
Показати повний опис матеріалу
Короткий опис(реферат)
Bakalářská práce se věnuje tématu podnikatelského plánu pro založení zdravého kavárenského podniku v obci Čejč. Tento plán je zpracován na teoretickém podkladu pomocí zvolených metod průzkumu trhu, finančního plánu či vyhodnocení investice, tedy celého projektu. Jako první byl proveden marketingový průzkum včetně analýzy trhu. Podnikatelský plán praktické části poté zahrnuje úvod do projektu, propracovaný finanční plán a jeho následné vyhodnocení finanční analýzou. Závěrem práce je shrnutí vyhodnocení celého projektu, zda bude vhodné projekt realizovat a jak bude úspěšný.
 
TThe bachelor thesis deals with the topic of a business plan for establishing a healthy café in the village Čejč. This plan is developed on a theoretical basis using selected methods of market research, financial plan or investment evaluation, consequently the whole project. Marketing research, including market analysis, was the first to be carried out. The business plan of the practical part includes an introduction to the project, a sophisticated financial plan and its subsequent evaluation by financial analysis. The conclusion is the evaluation of the whole project, whether it will be appropriate to implement the project and how successful it will be.
 
Keywords
Podnikatelský plán, podnikání, průzkum trhu, SLEPT analýza, finanční plán, kavárna., Business plan, business, market research, SLEPT analysis, financial plan, Café.
Language
čeština (Czech)
Study brunch
bez specializace
Composition of Committee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of defence
2022-09-07
Process of defence
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. – Co jste doplnila do bakalářské práce? Máte v práci vyhodnocenou SLEPT analýzu? – odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. – Splňujete podmínky pro udělení řemeslné živnosti? – odpovězeno
Result of the defence
práce byla úspěšně obhájena
URI
http://hdl.handle.net/11012/208368
http://hdl.handle.net/11012/208398
Source
FOJTÍKOVÁ, A. Podnikatelský záměr pro založení zdravého kavárenského podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Collections
  • 2022 [391]
Citace PRO


Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок | Theme by @mire NV
 

 

Перегляд

Всі матеріалиФонди та колекціїЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТемиКолекціяЗа датою публикаціїАвториЗаголовкиТеми

Мій профіль

ВвійтиЗареєструватися

Статистика

View Usage Statistics

Portal of libraries | Central library on Facebook
DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Контакти | Зворотній зв'язок | Theme by @mire NV