Návrh robotické buńky s řídicím systémem Siemens

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem optimalizace pro výrobní proces armatur a paletizace. Tento proces je řízený pomocí PLC a jsou zde pro něj navrhnuty příslušné algoritmy a vizualizace. Dále zkoumá problematika MXAtomation, jako prostředku pro řízení robotu prostřednictvím programovatelného logického automatu.
This work deals with the design of optimization for the production process of fittings and palletizing. This process is controlled by a PLC and there are proposals for appropriate algorithms and visualizations. He also examines the issue of MXAtomation, as a means of controlling a robot through a programmable logic controller.
Description
Citation
JUNEK, J. Návrh robotické buńky s řídicím systémem Siemens [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vladimír Vašek, CSc. (předseda) doc. Ing. Radomil Matoušek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ivan Švarc, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Němec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Student obeznámil komisi s cíli a výsledky své DP. Následně zodpověděl otázky oponenta a komise. doc. Němec: Osobní účast na problému (do jaké míry) doc. Matoušek: Volba automatu (kritéria), dojem práce kazí obrázky
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO