Hodnocení ekonomické situace podniku a návrhy na její zlepšení.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce analyzuje ekonomickou situaci podniku pomocí metod finanční a ekonomické analýzy, identifikuje problémové oblasti a v závěru navrhuje opatření k dosažení cíleného zlepšení stavu podniku.
This thesis analyzes the economic situation of the company using the methods of financial and economic analysis, identify problem areas and finally proposes measures to achieve the targeted improvement of the company.
Description
Citation
ČECHOVÁ, E. Hodnocení ekonomické situace podniku a návrhy na její zlepšení. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázka vedoucího diplomové práce: Odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: Odpovězeno Otázka: doc. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. Proč si myslíte, že je informace Z-score zkreslená? Pokud porovnáte Z-score a EVU, myslíte, že Vám vyjdou stejné (podobné) výsledky? Odpovězeno částečně Otázka: RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. Jak by jste dokázala udělat krátkodobou predikci? Dokázala by jste ji nějak kvantifikovat? Odpovězeno Otázka: Ing. Kristína Estélyiová, Ph.D. Na základě čeho jste navrhovala vstup na nové trhy? Odpovězeno Otázka: Ing. Jiří Baťka Co je to rentabilita? Jak zvýšíte rentabilitu tím, že vyplatíte společníkům podíly na zisku? Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO