Laboratorní výukový stand s měniči a motory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem budícího obvodu, který bude použit v laboratorním standu. První část práce obsahuje typické vlastnosti budičů, použití a funkce kvalitních budících obvodů. Druhá část práce se zabývá samotným návrhem budícího obvodu, vhodným výběrem součástek, zapojení a návrhu plošného spoje. Následně je budič realizován a provedeny provozní zkoušky.
This thesis proposes driver, which will be used in laboratory stand. The first part contains the typical characteristics, application and function of drivers. The second part deals with drivers, right selection of components, circuit diagram and printed circuit board design. Then the driver is realized and made operational tests.
Description
Citation
ONDREJČEK, V. Laboratorní výukový stand s měniči a motory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Obhajoba práce je na slušné úrovni. Student se vyjadřuje srozumitelně a svoje téma pěkně vysvětluje. Je prezentováno měření na zhotoveném vzorku. Práce je celkově pěkně hodnocena. Otázka oponenta byla v pořádku odpovězena. Všechny otázky v diskuzi byly odpovězeny ke spokojenosti tazatelů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO