Možnosti proluky – třída Kapitána Jaroše

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Téma bakalářské práce se věnuje možnostem využití proluky v centru města Brna. Parcela se nachází na významné třídě Kapitána Jaroše, která se vyznačuje velkorysým uličním profilem. Tato práce si dává za nalezení funkční využití proluky, tak, aby dokázalo naplnit potřeby místních obyvatel a vhodné navázalo na charakter místa. Napsat Tereza Strohnerová
The topic of the bachelor's thesis is devoted to the possibilities of using a gap in the center of the city of Brno. The plot is located on the important street of Kapitán Jaroš, which is characterized by a generous street profile. This work aims to find a functional use of the gap, so that it can fulfill the needs of the local residents and appropriately follow the character of the place.
Description
Citation
VESELÁ, J. Možnosti proluky – třída Kapitána Jaroše [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2023.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. David Průša (předseda) Ing. arch. Martin Doležel (člen) MArch Ing.arch. Ing. Jiří Vítek (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen) Ing. arch. Luboš Františák, Ph.D. (člen) Bc. Kristýna Klementová (člen)
Date of acceptance
2023-05-15
Defence
Studentka prezentuje komisi svůj koncept práce, který se zaměřuje na využití zmíněného prostoru pro kulturu, společenské příležitosti, kreativní centrum. Studentka reaguje na posudek oponenta a odpovídá na otázky položené v oponentském posudku, a dále reaguje na otázky a podněty členů komise a diskusi nad modelem. Komise hodnotí práci studentky kladně, bakalářská práce byla úspěšně obhájena. Komise udělila hodnocení A90.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO