Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rekreační a zahrádkářská chata v lokalitě Jevíčko a okolí

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se v teoretické části zabývá hlavně základními pojmy a základními metodami pro oceňování nemovitostí. Následuje popis oceňované lokality, podklady a pomůcky pro ohledání nemovitosti. Praktická část DP je zaměřena na popis a ocenění deseti rekreačních chat v okolí města Jevíčka. Výsledkem je porovnání jednotlivých ocenění a vyhodnocení nejvhodnější metody ocenění pro konkrétní typ nemovitosti.
The diploma thesis deals with basic terminology and methods for real estate pricing in the theoretical part of the thesis. The description of priced locality, sources and aid materials for real estate inspection are introduced in the thesis. The practical part is focused on the description and pricing ten recreation cottages near town called Jevíčko. The result of the thesis is the comparison of single pricing and assessment of the most convenient pricing method for a particular real estate.
Description
Citation
KOUŘILOVÁ, L. Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu rekreační a zahrádkářská chata v lokalitě Jevíčko a okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2012-11-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO