Personální činnosti v organizaci: Vůdcovství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je představit na základě zpracování relevantních teoretických pramenů koncept vůdcovství, analyzovat současnou situaci v konkrétní organizaci a podat návrhy na efektivní leadership se záměrem zvýšit výkonnost, angažovanost a kreativitu členů organizace i na propojení jejich cílů s cíli firmy.
The aim of this diploma thesis is to introduce leadership concept based on theoretical knowledge. Another goal is to analyse leadership philosophy in certain company and propose leadership concept which focuses on increasing productivity, creativity and commitment of the employees to the company. Last but not least aim is to find a way to synchronize company and employee’s needs.
Description
Citation
HLADKÝ, J. Personální činnosti v organizaci: Vůdcovství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (předseda) Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO