Dálkově řízený podvodní robot

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se snaží zmapovat a stručně roztřídit rozsáhlý vývoj a využití podvodních robotů. Práce klade důraz především na roztřídění nových směrů vývoje, které se objevily relativně nedávno a dynamicky se rozvíjejí. Dále se zabývá porovnáním jednotlivých koncepcí. V závěru práce je shrnutí směřování budoucího vývoje a doporučení koncepce pro stavbu podvodního robota.
This Bechelor thesis is trying to chart and briefly categorize extensive develepment and use of underwater robots. Bachelor thesis gives particular emphasis to classifying new trends which had emerged relatively recently and are developing dynamically. It also deals with comparison of concepts. The conclusion is a summary of the direction of future development and desing recommendations for building an underwater robot.
Description
Citation
STŘEDA, O. Dálkově řízený podvodní robot [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Jírů (člen) prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO