Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu garáž v lokalitě Třeboň a okolí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce „srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu garáž v lokalitě Třeboň a okolí“ se zabývá oceňováním deseti reálných nemovitostí typu garáž vybranými způsoby oceňování a jejich vzájemným porovnáním. Použity jsou nákladová metoda, porovnávací metoda a porovnávací metoda vytvořené databáze. Diplomová práce se skládá z teoretické části, kde je seznámení se základními pojmy, analýzou trhu a se způsoby oceňování nemovitostí. Poté následuje praktická část, kde je popis lokality a samotné ocenění vybraných garáží s jejich popisem a fotodokumentací. V závěru této části je rekapitulace výsledků a jejich zanesení do grafu.
Thesis "Comparative study on the valuation of property type in the garage area and around Trebon" deals with the measurement of ten real estate garage type selected valuation methods and their mutual comparison. Used the cost method, comparative method and comparative method of creating a database. The thesis consists of a theoretical part is the introduction of basic concepts, market analysis and valuation of real estate. This is followed by a practical part, where the description of the site and the actual value selected garages with their descriptions and photographs. In conclusion, this is a recap of the results and their entry into the chart.
Description
Citation
HADAČ, V. Srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu garáž v lokalitě Třeboň a okolí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO