Finanční hodnocení podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce na téma: "Finanční hodnocení podniku" je rozdělena do dvou částí. V první části je teoreticky vymezena finanční analýza, její uživatelé, zdroje a vybrané bonitní a bankrotní modely. Druhá část je zaměřena na praktickou stránku. Nejprve je v práci popsána spolupráce, předměty podnikání, zákazníci i odběratelé. Stěžejní částí jsou aplikace jednotlivých metod a v závěru práce jsou uvedeny návrhy na zlepšení finanční situace.
Bachelor thesis: "The financial evaluation of the firm" is divided into two parts. In first part is theoretically defined financial analyse, its users, soucers and selected creditworthy and bankruptcy models. The second part id dirested on the practical aspect. At first there is a summary cooperation, subjects of enterprise, customers an subscribers. The main section is the application of methods and the thesis concludes with includes suggestions to improve the financial situation.
Description
Citation
ŘEDINOVÁ, T. Finanční hodnocení podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka č.1: Ing. Beranová: Proč jste použila altmanův model? Otázka č.2: JUDr. Schillerová: Projednávala jste své závěry se společností, pro kterou jste práci zpracovala? Otázka č.3: JUDr. Schillerová: Víte co obnáší financování faktoringem? Vše odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO