Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tvorbou podnikatelského záměru v oblasti služby jménem Laser Game. Poznatky plynoucí z teoretické části a zjištěných skutečností jsou využity v návrhové části, která obsahuje finanční zhodnocení projektu, jež je hodnotným podkladem v rozhodování, zda daný projekt zrealizovat.
This master thesis deals with designing a business plan in the field of a service called Laser Game. Pieces of knowledge emerging from the theoretical part and elicited facts are used in the design part containing a financial evaluation of the project, which is a valuable base when deciding whether to implement the project.
Description
Citation
BERÁNKOVÁ, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
otázka oponenta: odpovězeno otázka: Ing. Eva Rousová, Ph.D.: Jaké byly důvody pro výběr účetního pracovníka? Stanovení rizikového plánu pro navrhovaný projekt. odpovězeno otázka: doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D.: Jaké byly specifikace dotazníkového šetření? odpovězeno otázka: Ing. Josef Veselý, CSc.: Jaké je propojení návrhů na provedeném dotazníkovém šetření? Odůvodnění zvyšování cen. odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO