Návrh komunikačního mixu pivovaru Rychtář

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je analýza marketingové komunikace Pivovaru Rychtář, a.s., zhodnocení situace a následný návrh nového komunikačního mixu. Teoretická část vysvětluje základní pojmy související s danou problematikou. Analytická část je zaměřena na charakteristiku pivovaru, SWOT analýzu, současný komunikační mix pivovaru a je obohacena o výsledky dotazníkového průzkumu, jenž nastíní, jak je značka vnímána konzumenty alkoholických nápojů. V poslední části práce je navržen nový komunikační mix, jenž by měl vést k zlepšení současné situace.
The objective of this thesis is the analysis of marketing communication of Brewery Rychtář, a.s., evaluation of the situation, and suggestion for new communication mix. The theoretical part explains the basic terminology associated with the issue. The analytical part is focused on the characteristics of brewery, SWOT analysis and the current communication mix of brewery. The analytical part is enriched by the results of marketing research that shows how is the brand seen by consumers of alcoholic beverages. The new communication mix, which should lead to improving the current situation, is proposed in the last part of thesis.
Description
Citation
NETOLICKÁ, P. Návrh komunikačního mixu pivovaru Rychtář [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Václav Mačát (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
Otázka: doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA -Jaký objem RYCHTÁŘE se prodává v sudech a jaký v lahvích? Čím zdůvodnějete takto omezený rozpočet na uvedenou strategii? Jaké procento produkce jde do obchodu a jaké do restaruací? Kde budou použiti světelné vytrýny? Co z Vašich návrhů považujete za zásadně nové? ODPOVĚZENO Otázka: Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D. - Jak jste dospěla k počtu kusů madel a době, po kterou bude tato reklama v běhu? Jak víte, že webové stránky nejsou navštěvované - viděla jste nějakou analýzu, která by se tímto zabývala? ODPOVĚZENO ČÁSTEČNĚ Otázka: Ing. Kristína Estélyiová, Ph.D. - Zvažovala jste navržení lepší spolupráce s restauracemi? Komu jsou určeny internetové stránky? Má podnik prostředky aby si mohl dovolit marketingovou kampaň za tyto náklady? ODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO