Analýza a návrh řešení internetového obchodu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce obsahuje návrh elektronického obchodu pro firmu, zabývající se výrobou a prodejem různých druhů strojírenských součástek. Nejedná se však o prodej konečným zákazníkům, ale o velkoobchodní prodej mezi firmami, tedy obchod typu B2B. Firma pro své podnikání využívá především internet, jehož hlavní úlohou je poskytnutí komunikačního kanálu mezi dodavateli a odběrateli.
This bachelor thesis contains a proposal of electronic trade for company, engaged in the manufacture and sale of various kinds of engineering components. This is not a sale to end customers, but wholesale sales between companies, a type of B2B. Company for its business mainly uses the Internet, whose main role is to provide a communication channel between suppliers and customers.
Description
Citation
NOVÁK, T. Analýza a návrh řešení internetového obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Vladimír Smejkal, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-21
Defence
Na otázky vedoucího a oponenta bylo zodpovězeno. doc. Sojka: Jakým způsobem Váš návrh ovlivní ziskovost firmy?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO