Porovnání výše cenových podílů jednotlivých konstrukcí budov pro bydlení na celkové ceně uvedené v cenovém předpisu a stanovené položkovým rozpočtem.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá porovnáním výše cenových podílů jednotlivých konstrukcí budov pro bydlení na celkové ceně uvedené v cenovém předpisu a stanovené položkovým rozpočtem. V úvodu diplomové práce jsou uvedeny metody ocenění rodinných domů nákladovým způsobem a postup stanovení a úpravy cenových podílů konstrukcí a vybavení. Na základě položkových rozpočtů rodinných domů jsou podle zvolené metodiky určeny cenové podíly konstrukcí a vybavení, které jsou porovnány s cenovými podíly konstrukcí a vybavení vyhlášky č. 3/2008 Sb. Cílem této diplomové práce je určit, zda cenové podíly konstrukcí uvedené v cenovém předpisu odpovídají pořizovacím nákladům stanoveným položkovým rozpočtem.
This thesis presents a comparison of the amount of the price of shares of construction of buildings for housing in the total price quoted in the Price Regulation and set an itemized budget. At the beginning of the thesis describes the methods of valuation of houses cost method and procedure for determining the price of shares and adjustment of structures and equipment. Based on itemized budgets family home, according to the chosen methodology used price shares structures and equipment that are matched with shares pricing structures and equipment by Decree No. 3/2008 Coll. The aim of this thesis is to determine whether price shares structures that correspond to the pricing rules of acquisition costs provided an itemized budget.
Description
Citation
KROULÍKOVÁ, A. Porovnání výše cenových podílů jednotlivých konstrukcí budov pro bydlení na celkové ceně uvedené v cenovém předpisu a stanovené položkovým rozpočtem. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO