Zpracování a příjem signálů v systému UMTS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Semestrální práce se zabývá detailním rozborem příjímacího kanálu UMTS systému se zaměřením na přijímač typu RAKE. Zabývá se principy zpracování signálů v downlinku CDMA sítí a prostřednictvím programového prostředí MATLAB modeluje jeho reálnou funkci. Čtenáři zprostředkovává základní poznatky o zpracování a příjmu vícecestně šířených signálů a jejich zpracování pomocí přijímače typu RAKE.
This semestral thesis be concerned with datailed analysis of receiving and processing signals in UMTS network system. Insistence of this work is setting to principals of RAKE receiver and processing signals in CDMA networks downlink channel. Through development system MATLAB simulates real function of RAKE receiver. This project is giving fundamental knowledges about receiving and processing of multipath signals to readers.
Description
Citation
HRON, M. Zpracování a příjem signálů v systému UMTS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jarmila Dědková, CSc. (předseda) prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zbyněk Fedra, Ph.D. (člen) Doc. Ing. Josef Dobeš, CSc. (člen) Ing. Elena Cocherová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO