Analýza stochastických procesů v elektronických součástkách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této bakalářské práci se zabývám šumem elektronických součástek, využití nedestruktivní analýzy ke zpracování elektronického šumu v polovodičových součástkách a měřením vzorků. Práce je rozdělena do tematických okruhů: Typy šumů; Spektrum náhodných spojitých signálů, Výpočty spektra pomocí metody periodogramu a metodou sub-pásmového kódování a následná FFT, Aparatura pro měření šumu, Výsledky měření šumu. V praktické části 5 a 6 jsou uvedeny výsledky měření na vybraných elektronických součástkách, transportní a šumové charakteristiky a to je porovnáno s teoretickými předpoklady
The Bachelor Thesis deals with the interference of electronic parts, using of non-destructive analysis for electronic interference in semi-conductive parts and measured samples. The thesis is divided into thematic areas: Interference types; Spectrum of random continuous signals, Spectrum calculation due to the method of periodogram and the method sub-banding coding and following FFT, Apparatus for interference measuring, Results of interference measuring. In the practical part 5 and 6, there are measuring results of chosen electronic parts, transport and interference characteristics and they are compared with theoretical presumptions.
Description
Citation
VLČKOVÁ, I. Analýza stochastických procesů v elektronických součástkách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jana Kolářová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (člen) Ing. Luděk Závodný, Ph.D. (člen) Ing. Josef Halámek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Studentka prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO