Funkce superplastifikátorů ve směsích alkalicky aktivovaných aluminosilikátů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Příprava geopolymerů, kde hlavními složkami jsou struska a metakaolin. Tyto suroviny jsou alkalicky aktivovány a jsou k nim přidávány různé druhy a různé koncentrace superplastifikátorů.
Preparation of geopolymers with main components of slug and metakaolin. After being alcali activated the raw materials are complemented by superplasticizers of different kind and concentracion.
Description
Citation
HABRDOVÁ, E. Funkce superplastifikátorů ve směsích alkalicky aktivovaných aluminosilikátů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Chemie materiálů
Comittee
prof. RNDr. Josef Jančář, CSc. (předseda) prof. RNDr. Vladimír Čech, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaromír Havlica, DrSc. (člen) prof. Ing. Ladislav Omelka, DrSc. (člen) doc. RNDr. Jaroslav Petrůj, CSc. (člen) prof. RNDr. Zdirad Žák, M.Sc., CSc. (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Diplomantka prezentovala výsledky své diplomové práce jasně a stručně se správným poměrem mezi experimentálními výsledky a navrženou interpretací. Dotazy oponenta zodpověděla správně a na dotazy členů komise reagovala přiměřeně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO